Πέμπτη 7 Μαΐου, 2015 από Konstantina

Το What’s Up και η OgilvyOne δημιουργούν μία μοναδική engaging εμπειρία για τους fans των The Black Keys!

Με αφορμή τη χορηγία του What’s Up στο φετινό επετειακό Rockwave Festival, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα προνομιακό treatment για την πολυαναμενόμενη πρώτη συναυλία στην Ελλάδα των The Black Keys, συμμετέχοντας σε μία ενέργεια που τους καλεί να εκφραστούν με δημιουργικό και fun τρόπο: ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον στίχο των The Black Keys που δεν μπορούν να βγάλουν από το κεφάλι τους!

Συγκεκριμένα, μπαίνοντας στο blackkeys.whatsup.gr, οι χρήστες διαλέγουν τον αγαπημένο τους στίχο, βγάζουν φωτογραφία μαζί του και μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 300 διπλά V.I.P. εισιτήρια και δωρεάν μεταφορά από και προς το Terravibe Park. 

 

Oι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στην ενέργεια με 3 διαφορετικούς τρόπους. Να επιλέξουν ένα από τα custom made typography lyrics από το gallery που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της ενέργειας και φιλοξενούνται στο site, και να τα τυπώσουν ή να τα εμφανίσουν σε full screen mode στο tablet, το κινητό ή το laptop τους. 

Εναλλακτικά, μπορούν να γράψουν τον αγαπημένο τους στίχο με τον δικό τους προσωπικό τρόπο. Και από ό,τι φαίνεται... οι The Black Keys εμπνέουν πολλούς από τους fans τους να γίνουν δημιουργικοί!

Η επικοινωνία της ενέργειας υποστηρίζεται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, online campaign, καθώς και από bus stop posters.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image without spaces, also respect upper and lower case.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS