ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δευτέρα 4 Απριλίου, 2011

To νέο website της Lanes

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου website της μάρκας Lanes (www.laneshealth.gr) του Ομίλου Σαράντη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν γρήγορα και εύκολα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τα προϊόντα της, αλλά και για όσα θα ήθελαν να γνωρίζουν σχετικά με την καλή υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά πάντα με τη σφραγίδα ενός ειδικού.

Η μάρκα Lanes, με μία πλήρη γκάμα προϊόντων, προσφέρει καθημερινά ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα. Λύσεις για την ενέργεια και τόνωση, το αδυνάτισμα, την πρόληψη και αντιμετώπιση του κρυολογήματος, τη γενικότερη καλή υγεία, την ομορφιά, την αντιμετώπιση του στρες και της αϋπνίας καθώς και την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Επισκεφτείτε το νέο website της μάρκας Lanes για να ενημερωθείτε και μέσα από ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο να λάβετε εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας στην ενότητα My Lanes.

Σε συνεργασία με τη γνωστή Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Μ. Κολοτούρου το site ανανεώνεται συνεχώς με νέα για την υγεία ενώ υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας .

To concept επιμελήθηκε η Ogilvy Action.


Lanes. O ειδικός στη φροντίδα της υγείας μας.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS