Τρίτη 9 Οκτωβρίου, 2012 από Dimitris

SWAPP.gr - Όπου υπάρχει ανταλλαγή υπάρχει τρόπος!

Το Swapp είναι η πλατφόρμα ανταλλαγών που δημιούργησε η OgilvyOne για λογαριασμό του NESCAFÉ Frappé και αποτελεί την πιο πρόσφατη έκφραση του "Όπου υπάρχει NESCAFÉ Frappé, υπάρχει τρόπος".

Ο NESCAFÉ Frappé προχωρά από την θεωρία στην πράξη δίνοντας στους νέους τα κατάλληλα εργαλεία για να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Μετά το Nescafé Frappé Beach Bus που έλυσε το πρόβλημα της μετακίνησης προς την παραλία, το Swapp απαντά στην ανάγκη των νέων να ανανεώσουν την ντουλάπα τους, τα gadget τους και οτι άλλο τους ενδιαφέρει.

Είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τον αρχαιότερο τρόπο απόκτησης αγαθών: την ανταλλαγή. Στο www.swapp.gr μπορείς να δεις τα προσφερόμενα για ανταλλαγή αντικείμενα και να τα ανταλλάξεις με τα δικά σου.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν οτι είναι μια ιδέα που απαντά σε μια πραγματική ανάγκη. Μέσα σε 20 μέρες, η σελίδα μετρά περισσότερες από 52 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες, 9 χιλιάδες διαφορετικά αντικείμενα για ανταλλαγή, μέσο χρόνο ανά επίσκεψη περισσότερο από 10 λεπτά και 1.100 ολοκληρωμένες ανταλλαγές!

www.swapp.gr

Tags: Nestle, Website

Σχόλια

Giorgos :

!!!!!!!!

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image without spaces, also respect upper and lower case.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS