Τετάρτη 20 Μαΐου, 2009 από Panos

Παραμύθι σε ένα banner για την Interamerican

A Flash banner for Interamerican

Για την προώθηση των νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων κατοικίας INTERAMERICAN HOME, η OgilvyOne προσκαλεί το online κοινό να δει και να ακούσει ένα παραμύθι μέσα σε ένα banner.

Η κατεύθυνση αυτή επιλέχτηκε για να ευαισθητοποιήσει το online κοινό στο θέμα της προστασίας του σπιτιού του. Το δημιουργικό έχει βασιστεί στο γεγονός ότι το σπίτι δεν είναι απλά μια στέγη, αλλά αντιπροσωπεύει σημαντικές στιγμές και περιέχει αντικείμενα με τα οποία είμαστε όλοι συναισθηματικά δεμένοι. Μέσα από τις παροχές τους, τα νέα προγράμματα INTERAMERICAN Κατοικία προστατεύουν το σπίτι στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή.

Στο cartoon animated banner που δημιουργήθηκε, οι χρήστες παρακολουθούν μια πριγκίπισσα που ερχόταν αντιμέτωπη με έναν κακό δράκο, ο οποίος τυλίγει στις φλόγες το πολυαγαπημένο της σπίτι. Στην προσπάθειά της να σωθεί με τη βοήθεια ενός γενναίου ιππότη, η πριγκίπισσα παίρνει μαζί της όλα τα αγαπημένα της αντικείμενα, με τα οποία έχει συνδέσει συναισθηματικά την έννοια «σπίτι». 

Το banner κλείνει με το μήνυμα «Νέα Ασφαλιστικά Προγράμματα Κατοικίας INTERAMERICAN Home. Ασφαλίζουν το σπίτι σας και όλα όσα αυτό σημαίνει για εσάς». Με τον τρόπο αυτό επικοινωνούνται πρωτότυπα οι επιπλέον παροχές των προγραμμάτων που ξεκινούν από 4€/μήνα και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν κάλυψη ανεργίας και έξοδα ψυχολόγου.

 

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image without spaces, also respect upper and lower case.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS