Τρίτη 28 Νοεμβρίου, 2017 από christina.alifakioti

Οι αφίξεις των Μαραθωνοδρόμων γίνονται αφετηρίες για νέα ταξίδια, χάρη στην AEGEAN και την OgilvyOne.

Αυτή τη χρονιά, η AEGEAN, ως Επίσημος Χορηγός του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, κατάφερε με τη βοήθεια της OgilvyOne να μεγεθύνει τη χαρά της άφιξης των μαραθωνοδρόμων στον προορισμό τους: τη γραμμή του τερματισμού.

Κάθε φορά που η άφιξη ενός μαραθωνοδρόμου στη γραμμή του τερματισμού συνέπιπτε με την άφιξη μιας πτήσης AEGEAN στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο δρομέας κέρδιζε εισιτήρια για δύο άτομα, σε οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου AEGEAN.

Η AEGEAN κάλεσε με targeted Facebook post τους δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας να πάρουν μέρος στην ενέργεια «AEGEAN Marathon Arrivals». Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε 4 μέρες, χιλιάδες δρομείς της Κλασικής διαδρομής να λάβουν μέρος στην ενέργεια. 

Την ημέρα του αγώνα, το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ένας «χώρος αφίξεων δρομέων» απ’ όλον τον κόσμο. Γι’ αυτό στήθηκε ένας ξεχωριστός πίνακας αφίξεων δρομέων λίγα μέτρα πιο πριν. 

Ο πίνακας γέμιζε με τα ονόματα των δρομέων που κατάφερναν να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού και τα στοιχεία των πτήσεων AEGEAN που έφταναν σε κάποιο αεροδρόμιο. Μόλις η άφιξη ενός δρομέα γινόταν ταυτόχρονα με την άφιξη μιας πτήσης, ο πίνακας «φώτιζε» τον νικητή και το κοινό πανηγύριζε.

Μέχρι το τέλος της ημέρας, περισσότεροι από 700 δρομείς της Κλασικής διαδρομής των 42 χλμ. έφτασαν ταυτόχρονα με αφίξεις πτήσεων AEGEAN. Ο πρώτος δρομέας που τα κατάφερε ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδος, Κωνσταντίνος Γκελαούζος. Για εκείνον αλλά και για τους υπόλοιπους νικητές, ο τερματισμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε η αφετηρία για ένα νέο ταξίδι σε κάποιον από τους 153 προορισμούς του δικτύου AEGEAN.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image without spaces, also respect upper and lower case.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS