Παρασκευή 20 Ιουλίου, 2018 από Chrysanthi

Μια “μικρή” καμπάνια με μεγάλη σημασία από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την OgilvyOne

Είναι στο χέρι των μεγάλων να κάνουν καλύτερο τον μικρόκοσμο των μαθητών. Ακόμα και μια μικρή κίνησή τους αρκεί. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στη digital καμπάνια που δημιούργησε η OgilvyOne για “Το Σχολείο που Θέλεις”, το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των καταστημάτων “Μασούτης” που ανακαινίζει σχολεία στη Θεσσαλονίκη.

Ο “Μικρόκοσμος” γυρίστηκε μέσα σε μια μικρογραφία σχολείου που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της επικοινωνίας. Μικροσκοπικά θρανία, τετράδια κι άλλα αντικείμενα της καθημερινότητας των μαθητών μετατράπηκαν σε μινιατούρες για να γίνουν το σκηνικό μέσα στο οποίο ένα ανθρώπινο χέρι έκανε μικρές καθημερινές κινήσεις. Στόχος είναι να επικοινωνηθεί το μήνυμα πως “μια μικρή σου κίνηση μπορεί να έχει μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα των μαθητών”. 

Υλοποιώντας μια paid social στρατηγική, η καμπάνια εξελίσσεται σε 3 φάσεις, αξιοποιώντας έτσι την τεχνική του marketing funnel και στοχεύοντας σε διαφορετικά κοινά μέσω micro-targeting.

Αρχικά, προβλήθηκε ένα πρώτο video για τη δημιουργία awareness γύρω από την ενέργεια «Το Σχολείο που Θέλεις». Στη συνέχεια, οι θεατές κλήθηκαν να πάρουν μέρος στην ενέργεια, δηλώνοντας το σχολείο τους στον αντίστοιχο δήμο. Στην τρίτη φάση της ενέργειας, το κοινό μπορεί να κάνει μια ακόμα μικρή κίνηση: να ψηφίσει το τυχερό σχολείο που θα ανακαινιστεί φέτος.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της ενέργειας στη σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Facebook.

Η παραγωγή των video έγινε από τη Filmiki, η σκηνοθεσία από τον Γιώργο Φρέντζο και το crafting από τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image without spaces, also respect upper and lower case.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS