Δευτέρα 16 Μαΐου, 2011 από Panos

Η OgilvyOne “βάζει στόχο” για καλό σκοπό...

H OgilvyOne στηρίζει την εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» και δημιουργεί μια Facebook εφαρμογή που σκοπό έχει να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για τη σημασία της πρόληψης.Συγκεκριμένα, οι χρήστες καλούνται να μπουν στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας στο Facebook και να “βάλουν στόχο” μία γυναίκα, προκειμένου να την ενημερώσουν ότι με σύμμαχο την πρόληψη, μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του στήθους. Ένα σχετικό post δημοσιεύεται στο Wall του χρήστη – “στόχου”, αξιοποιώντας τις δυνατότητες για virality.

Παράλληλα με την εφαρμογή “Βάζω στόχο εσένα”, η OgilvyOne έχει επιμεληθεί τη νέα σελίδα του Στόχου στο Facebook, όπου οι υποστηρικτές του μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις της εκστρατείας.

Η Μαριλένα Στρατοπούλου, Executive Producer της εκστρατείας του «Στόχου» δήλωσε για τη συνεργασία με την OgilvyOne:

«Όταν ξεκίνησε η δράση μας στην Ελλάδα, αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν οι εντυπωσιακά μεγάλες εκδηλώσεις μας και η προβολή τους στα δελτία ειδήσεων. Σήμερα, 10 χρόνια μετά, που το τοπίο στην επικοινωνία έχει αλλάξει ριζικά, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την συνεργασία και την προσφορά της OgilvyOne, γιατί πιστεύουμε ότι για μια ακόμη φορά με τη βοήθειά της θα κάνουμε τη διαφορά».

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image without spaces, also respect upper and lower case.

© 2007-2018 OgilvyOne Worldwide Athens. Ημαθίας 10 - 15344 Γέρακας (map) | Τηλ: 210 6660 300 | Fax: 210 6660 399 | e-mail: ath.ogilvyone@ogilvy.com | RSS